Wednesday, 23 February 2011

BErbosan di Rumah !!!!

 meniti setiap hari yang mendatang yang ku lalui ..........
hari hari yang ku lalui buat masa ini adalah detik-detik hari yang bosann..... BOSAN .... bOSAN BORING ....BORED ..... SAMA SAHAJA semua itu... yg penting x de apa aku nak buat.. ahhaha
ngee muka ku dipenuhi keBOSANan !!!!

==> tetiba dok melayan perasaan dengan frasa-frasa yg Rubbish kt atas tu !!! kah kah kah !!


hari nie aku punya la xtaw nak buat apa.. tetiba ja p duk melayan perasaan.. hahahha cam org gilerr pown hadoooo .... !!!


macam-macam Adegan & aksi aku buat.. hahahahha jom tengok ..... Lets...




uSya burung terbang !!!





ZZZzzzzz tido la ape lagik !! haha

Friday, 18 February 2011

Hari pertama BerBLOg

1st day buat blog nie hah.....




xtaw nak tulis apa lagik.. heheh just try hahahaa

saja letak Gambaq nie hah !!
kat ECM,kuantan ni.. hehe saja bergambar masa g hantar report LI desember lalu.... sexy tak ???



 nie lah KAMI !!! kak amy, Syud, CTZ(nama glamour dia) eryn, Ally, Abun (tunjuk otak2) , AKU terselindung tuh hah and lastly mek Zaty as camera woman kami.. yehah !!!
lepas main bowling nie bersama Wak sekak n Awek baru dia..









Peace !!!!
jalan jalan sepanjang Kuantan Mall.. hahaha (ada ka?)









DIVa BerangKat Pulang ke KEdah!

hahaha malam tuh.... bertolak lah balik... huuuu bubye Kuantan

naik PEnerbangan Utama expreSS lagi taw !!! hahaha