Wednesday, 1 June 2011

AKhirnya !!! Hari Yang ditunggu-tunggu telah tiba

SALAM......

hai kawan-kawan semua dan para pembaca sekalian... hurh... agak busy kebelakangan ini.. so mlm ni baru dapat nak update new entry tentang hari yang paling bersejarah dalam hidupku...... hehehe seperti yg di story morry dalam entry sebelum ini.... Konvokesyen Polisas Yg ke 32

aku tiba Di bandar Kuantan pada pagi 23.5.11 yg lalu lebih kurang pukul 6.30 pagi dengan bus yg vouge meletop !! utama Express hahaha (*_*)
Sampai je kat terminaL tu.. lepak dulu situ dgn ZAty  eryn  sementara nak tunggu member aku datang jemput untuk g check in Resort ( Duta Sand Resort)
sementara tunggu pukul 12 kan nak check in resort.. kami semua bersantai santai di Pantai Batu Hitam, Beserah.

Best memory... ramai-ramai berkumpul semula

Ni lah Ally & Ain... driver kami heheheh

Setelah itu..... petang Harinya kami pun pergi le ke Dewan jublu Perak,jalan teluk sisik tu.... untuk raptai majlis konvo itu... hehehehe masing-masing excited la...


Suasana di dlm dewan time raptai..




** Hari itu pun tiba **
bangun Pagi-pagi 24.5.11 ....... terus ke dewan tu dengan berpakaian segak masing-masing .... hehehehe
dizz antara gambar yg sempat di snap.. x banyak pon.. hahaaaa










No comments:

Post a Comment