Sunday, 22 May 2011

Preparation sikit sebanyak [ It's My KOnvoo Time ]

salam.... entry hari ni nak cerita pasal preparation aku nie hah.. nak Ke KUANTAN.... hehe MASA yang ditunggu-tuggu bakal tiba juga.....

Konvokesyen POLISAS kali ke 32 !!!!

hehe dgn ada Banner lg taw....

---> mood nak konvo nie dah melonjak-lonja sejak sebulan yg lalu hahahaha (over la tuh)
mcm2 la preparation yg dibuat... semua nak kena beli..... gaji plak beribu kan ..... hahaha Sabor je lah
-baju & seluar awal lg dh tempah....
-kasut
hadoi mcm lg benda remeh temeh yg banyak keluarkan duit.. tu x masuk g bank bayar duit konvo la.. pos surat jawapan, sampul bagai bagai.. ahhahaha
apa-apa pon.. semua tu perlu la kan untuk nk Konvoo nie hahahah
harap2 Kepuah la kan time konvo nnt

**malam nie Aku bertolak naik Bus kt terminal Sahab pedrana,Alor star... hamboi x sabar ehh (tp kepuah gak la duk dalam bus tu sementara nak tunggu sampai kuantan esok Pagi nye....)

petang esok plak ada Raptai & sesi ambik Jubah..... KAWAN-KAWAN.. see u there
PAgi selasa tu.. hah tudia !!! waktu yg dinanti-nantikan... konvoo time hahaha tunggu la enrty berikutnya untuk gambar-gambar dan storystory during Majlis konvo itu dilangsungkan hehehe...

bubye

No comments:

Post a Comment