Wednesday, 18 May 2011

SOmbong tak bertempat !!!

salam.... halo halo halo...

kalau baca tajuk pon pasti semua pakat-pakat boleh agak kan... apa ISI-Isi untuk entry kali nie.. hahahahaha
It's About SOMBONG ........ seriously aku ni takde la perfect mana pon.... orang slalu berkata "nobody is perfect" "setiap manusia mempunyai kelebihan dan kekurangan" hahaaa lebih kurang mcm tu la kan.. hehehehe

so nak story la sket ttg seorang HAMBA AllaH nie kan.... sombongnye tak bertempat.... padahal dengan tidak disedari olehnya.... orang lain sudah banyak membantu dia... tidak kira perkara penting mahupun remeh temeh .... (tak mau la nak explain lebih-lebih.. nanti orang cakap tolong TAK IKHLAS pulak) heheheh

tapi apa boleh buat... semua JASA dan PERTOLONGAN itu tidak dingati.. tetapi yg tersemat di hati Hamba Allah ni hanyalah Kebencian , Sifat Negatif , Ego , meninggi diri & SOMBONG TAK BERTEMPAT ~~~ janganlah kamu amalkan selalu.. nanti akan memakan diri.... huhuhuuu

so renung-renungkanlah....... hahahaahah
sekian terima kaseh

ngantuk sudah..... bubye

1 comment: